Milánnal az élet

Remélem, hogy nagy élmény lesz majd a gyerkőcömnek, ha rábukkan erre a dossziéra. Elképzeltem, ahogy olvasgatja a bejegyzéseket, újraélve vele a közös életünk kezdetét, az első közös otthonunk építését, az első kutyás kalandunkat, a hétköznapi és kevésbé hétköznapi dolgokat... Hát íme, kedves Milán. Ez a te naplód. Na meg az enyém :) Te vagy az egyetlen és egyben kedvenc Fiam. :D Érted, miattad létezem. Imádlak, szeretlek, Te vagy nekem a MINDEN. (Pedig néha próbára teszel,) )

Amire büszkék vagyunk

Ennyien

page counter

Ti mondtátok

  • Miskolci Sírásó (blackmamba): Ha megnősz, kiverheted a FARKAM ! (2013.03.11. 12:43)
  • Nani: Olyan rég írtál már! Mi van veletek??? (2011.03.22. 11:20) ez pedig egy ropogós...
  • Nani: Hol vagytok? Hogy vagytok? Hiányollak benneteket.... (2010.10.31. 10:52) laza
  • Nani: Nem lehet egyszerű.... a szíved odahúz és mégis menni kell.... (2010.08.15. 17:41) jönni kell...
  • Nani: Olyan helyes Kisfiú! Örülök, hogy jól vagytok!!! (2010.08.10. 11:04) képek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

10 +++++

2008.12.01. 17:47 :: bakacsimba

Most van egy lélegzetvételnyi időm, persze, ha nem ma lenne 10 hónapos, akkor nem itt ülnék bejegyzést írva. Szóval azért kicsit nem alkalomhoz illőnek tartom az előző bejegyzést és némi kiegészítésre is szorul. Nem nagy dolgok ezek talán, de nekünk igen, így a szokványos sablon mellé ezeket is lejegyzetelném.
Tapsol. Kordináltan, két tenyerét összeütve.
Megkapta első puhalapos könyvét, az Állatkerti útmutatót. Odahozza nekem, hogy olvassak belőle.
Az ajtókat nyitja, csukja, nincs előtte most már zárt ajtó :D (persze ha kilincsre van zárva, azt nem tudja kinyitni) :)
A babakocsit olyan szinten megutálta, hogy sokszor beleültetni se lehet, úgy megfeszíti magát. Így a séták száma sajnos redukálódott, pedig olyan szép idő volt ma is...
Az alvás úgytűnik beállt: délelőtt 11-kor kb másfél!!!! óra, délután 4 körül 1 óra szundira :) Azóta is úgy altatom, hogy berakom az ágyába, ő meg többnyire egy szó nélkül, némi szöszmötölés után elalszik. Ha nem teszem be, akkor nem is lehet elaltatni. Hihetetlen, hogy itt tartunk, nemrég még közelharcot vívtunk 20 perc alvásért :D
Hajnalban megint ébred, bár se nem eszik, se nem iszik, de közénk kell tenni, hogy ott folytassa alvását háromnegyed hét, hétig. Nagyon néha fél nyolcig. Állítom, hogy hajnalban csak azért ébred, hogy közénk fekhessen, mert máshol reggelig alszik :D De nekünk jó így, szeretjük, ha befészkeli magát közénk :)
Fogacska alul van kettő, illetve felül egyszerre nő a jobb kettes és a bal egyes.
Evés terén minden változatlan, továbbra is háromszor kap tápszert, a többi főzelék és gyümölcs. Új kedvenc a brokkoli-krumpli-csirke-natúr macisajt, régi kedvenc a gesztenye-alma-krumpli-csirke. De mindent jó ízűen megeszik.
Együtt ebédelünk, reggelizünk. Az etetőszékét az asztalhoz toltuk, így közösen is tudunk enni. A reggeli még tápszer, de az én (mivel apa nem reggelizik) reggelimből is kap kóstolót. Ez általában leváros piritós, vagy vajas, sajtos kifli. Ebédre már többször evett lájtos felnőtt kaját is (sült csirke krumplipürével, sültalmával, vagy paprikáskrumpli) :D
A lakás legizgalmasabb pontjának még mindig a wc-t találja. Én nem így gondolom :D A wckefe általa történő használatával meg végképp nem értek egyet. Eljutottam oda, hogy eme alkalmatosságot havonta cserélem, addig meg bőszen fertőtlenítem. Mert hiába tiltott, hiába az ajtórács, az ajtó, ha ezek nyitva maradnak olykor...
Oroszlán tologatás megy ezerrel, naponta többször :)
És most megdöntötte a délutáni alvását is, mert két órája alszik!

2 komment

Címkék: milán hóforduló

A bejegyzés trackback címe:

https://milanbaba.blog.hu/api/trackback/id/tr51798248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bingi 2008.12.01. 22:09:59

Gratulálok ennek a kislegénynek a 10. hónapjához és, hogy ennyire ügyesen alszik, eszik, mindent csinál mint a nagyok:)

Emőanya · http://istvanok.freeblog.hu 2008.12.02. 14:24:50

Gratula a 10,-hez!!! De jó nektek, hogy alszotok:))) Mi már végképp letettünk róla:DDD
süti beállítások módosítása