Milán legtöbbször, hacsak nem káposzta vagy bab az ebéd, azt eszi amit mi. Bevallom, a mindennapi főzöcskézés miatt, vagyis, hogy mégjobban oda kell figyelnem, hogy mit, mivel, egészséges legyen, mégse ülje meg a gyomrát, néha kezdek gondban lenni.
Elkezdtem bújni megint a szakácskönyveket, főzős oldalakat, hogy ötleteket merítsek, főleg, hogy apa inkább a jó nehéz kajákat kedveli, úgymint a chilisbab, így tőle nem várhatok tippeket :D
Szóval kicsit nehezebb ilyen körültekintően főzni.
Elkezdek újra szenvicskrémeket, pástétomokat gyártani, hogy változatosabban tudjon reggel is étkezni. Általában vajas, sajtos, sonkás, paradicsomos szendvicset eszik, vagy lekvárosat, de néha veszek neki borjúmájast is. Ez azért nekem is unalmas lenne. Sárgarépakrém lesz a nekiszánt első reggelikrém. Nemrég találtam a neten, izgalmasan hangzik. Vettem padlizsánt is, az lenne a következő. De fogok készíteni sajtkrémet meg még ki tudja hányféle cuccot. Sőt, szerintem hamarosan körözöttet is ehetne, kicsit kevesebb fűszerrel. Mi nagyon szeretjük a tonhalpástétomot is (konzerv), viszont azt nem tudom, hogy olajoshalat ehet-e már.