Milánnal az élet

Remélem, hogy nagy élmény lesz majd a gyerkőcömnek, ha rábukkan erre a dossziéra. Elképzeltem, ahogy olvasgatja a bejegyzéseket, újraélve vele a közös életünk kezdetét, az első közös otthonunk építését, az első kutyás kalandunkat, a hétköznapi és kevésbé hétköznapi dolgokat... Hát íme, kedves Milán. Ez a te naplód. Na meg az enyém :) Te vagy az egyetlen és egyben kedvenc Fiam. :D Érted, miattad létezem. Imádlak, szeretlek, Te vagy nekem a MINDEN. (Pedig néha próbára teszel,) )

Amire büszkék vagyunk

Ennyien

page counter

Ti mondtátok

  • Miskolci Sírásó (blackmamba): Ha megnősz, kiverheted a FARKAM ! (2013.03.11. 12:43)
  • Nani: Olyan rég írtál már! Mi van veletek??? (2011.03.22. 11:20) ez pedig egy ropogós...
  • Nani: Hol vagytok? Hogy vagytok? Hiányollak benneteket.... (2010.10.31. 10:52) laza
  • Nani: Nem lehet egyszerű.... a szíved odahúz és mégis menni kell.... (2010.08.15. 17:41) jönni kell...
  • Nani: Olyan helyes Kisfiú! Örülök, hogy jól vagytok!!! (2010.08.10. 11:04) képek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

2009.12.06. 00:53 :: bakacsimba

Pénteken dédizni voltunk, közben elmentünk csavarogni is. Nem kis séta kerekedett belőle, bementünk az Árkádba, ott botorkáltunk, nézelődtünk, ettünk, vásárolgattunk dédivel, bátyóval, Zsuzsival. A nap további része is szuperül telt, bár napközben nem aludt, mégis jól viselte a fél napos túrázást. Láttunk Mikulást is, kapott szaloncukrot is, énekeltünk Hull a pelyhest. Otthon aztán Zsuzsiék Mikulása is megérkezett, kapott szép és hasznos dolgokat, édességet és játékot is. A legjobban a babakocsi jött be neki. Igen, lehet nézni, egy fiúnak babakocsi, de szereti benne tologatni Elmót, így félretettük, hogy az igazából inkább lányos játék.

Milán rajnong a cicákért és a halakért. Cicánk sajnos - egyelőre - nem lehet még, viszont akváriuma már van, teljes felszereléssel, amit Tündiéktől kapott, tőlem pedig megkapta első halacskáját, Dorotyt is, aki most a mamánál várja szebb napjait egy befőttesüvegben. Ő egy betta fajta halacska, nagyon szép. Szóval azt már tudja, hogy van egy halacskája, de az meglepi lesz neki holnapra, hogy egy szép akvárium várja majd itthon, illetve még holnap veszünk neki Doroty mellé társakat. Lesz öröm. Azért ha belegondolok, és látva az árakat, ez a felszerelés legalább 50 ezer forint lett volna. Nem semmi. Az akváriumnak egyébként van egy lakója, akit kaptunk vele együtt, ő Cápi, de mivel egy agresszív hal, mindenkit kipusztít maga mellől, így holnap elvisszük az állatkereskedésbe, remélem ott befogadják szegényt.

Ma még mamázik és Kikizik, délután mindenképpen be akartunk menni hozzájuk, aztán átgondoltuk a dolgokat, egyeztettünk mamával (aki persze, hogy örült az ötletnek), hogy Mazsolánk maradjon náluk vasárnapig, mi meg nyugodtan elmehetünk bevásárolni, fát és díszeket venni. 210 centis műfát vettünk, legalább miattunk ne vágjanak ki fát. Szép, bár még barátkoznom kell vele, mert nem szeretem a mű dolgokat.

Mamáék Mikulása is meglátogatta Milánt, itt is kapott mindenféle földi jót, játékot, ruhát. Nálunk vasárnap fog betoppanni, beöltözik az egyik barátunk. Aztán apa megy majd az ő lányukhoz. Kíváncsi vagyok, mit fog szólni, fel fogja-e ismerni.

Apa egyébként már begyakorolta ma a Mikiszerepet, egy barátunknál ő volt a télapó. Vicces volt ;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://milanbaba.blog.hu/api/trackback/id/tr891577091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása