Milánnal az élet

Remélem, hogy nagy élmény lesz majd a gyerkőcömnek, ha rábukkan erre a dossziéra. Elképzeltem, ahogy olvasgatja a bejegyzéseket, újraélve vele a közös életünk kezdetét, az első közös otthonunk építését, az első kutyás kalandunkat, a hétköznapi és kevésbé hétköznapi dolgokat... Hát íme, kedves Milán. Ez a te naplód. Na meg az enyém :) Te vagy az egyetlen és egyben kedvenc Fiam. :D Érted, miattad létezem. Imádlak, szeretlek, Te vagy nekem a MINDEN. (Pedig néha próbára teszel,) )

Amire büszkék vagyunk

Ennyien

page counter

Ti mondtátok

  • Miskolci Sírásó (blackmamba): Ha megnősz, kiverheted a FARKAM ! (2013.03.11. 12:43)
  • Nani: Olyan rég írtál már! Mi van veletek??? (2011.03.22. 11:20) ez pedig egy ropogós...
  • Nani: Hol vagytok? Hogy vagytok? Hiányollak benneteket.... (2010.10.31. 10:52) laza
  • Nani: Nem lehet egyszerű.... a szíved odahúz és mégis menni kell.... (2010.08.15. 17:41) jönni kell...
  • Nani: Olyan helyes Kisfiú! Örülök, hogy jól vagytok!!! (2010.08.10. 11:04) képek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

miegymás

2010.06.10. 09:37 :: bakacsimba

ragozni nem kell, Csibi folyamatosan beteg a fülével. Érik nagyon az orrmandula kivétel... Nem állapot a két hetente antibiotikum-kúra, nem állapot, hogy lázas, hogy fáj a füle, torka.

Azt hiszem, lekezdünk talán a szobatisztaság útján haladni. Nála ez elég sajátosan működik, ugyanis ha nincs rajta pelus, tartja a pisit (kakit) másfél órán keresztül is, de szólni nem szól, hogy kell, mindig kérdezgetem, és az udvaron a füvet meg a fát locsoljuk meg. Bili, wc szóba se jöhet. Hát, ha belegondolok, hogy ha esős idő lesz megint, hogy viszem ki a szabadba... Na mindegy, már ez is nagy lépés, így is büszke vagyok rá :)

Az, hogy milyen cserfes, nem is lehet leírni. Amióta elkezdett, szépen beszél, helyesen használja a ragokat, időket, névmásokat. Mostanra meg már olyan kifejezéseket használ... tudja, hogy mit jelent a szeretni, a boldogság, az öröm, és tud még számtalan fogalmat.

volt egy (nem egy) nagyon édes megnyilvánulása még régebben: Ebéd után lefekszünk, alszunk, felébredek, utána jön az apa, és én nagyon fogok örülni :)

Bölcsit továbbra is imádja, ha nem beteg ;) Múltkor adtam az egyik gondozónéninek fényképezőt, amivel csinált kisfilmet. Sajnos ekkor már nagyon bújkált Milánban a nyavaja, így nem volt elemében, de nyűgös se volt még. Olyan jó volt egy kicsit belekukkolni a bölcsis életébe ;)

Vettünk most neki egy kicsi medencét, amibe egyedül is elpacsálhat, persze, mindig ott vagyunk mellette, ezt alap, de egy nagy medence több gonddal jár, addig megteszi neki ez is, amíg fel nem állítjuk a nagyobbat. Élvezte, hogy kint pacsálhat a szabadban, ma is mamával ki fognak majd menni, ha nem süt már úgy a nap.

A homokozó: szereti, de amint homokos lesz akár ő, akár a játék, elkezd rinyálni, sírni, hogy koszos, vizes, és nem fogja meg. Apa tegnap csinált neki egy szép homokozót, lefestette, feltöltötte... Hát, nem minden gyerek egyforma. Igaz, ő nem töltötte előtte az idejét játszótereken (sokat voltunk, de a nagy kert, ismerősök miatt nem volt szükség rá), így talán ezért ódzkodik tőle ennyire.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://milanbaba.blog.hu/api/trackback/id/tr672070913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bingii 2010.06.19. 23:21:27

Jajjjj de jó lenne pedig megúszni azt a műtétet:( Megjegyzem anno nekem is kivették az orrmandulámat és vissza is nőtt...Drukkolok, hogy ti megússzátok! Pusziiii
süti beállítások módosítása