Milánnal az élet

Remélem, hogy nagy élmény lesz majd a gyerkőcömnek, ha rábukkan erre a dossziéra. Elképzeltem, ahogy olvasgatja a bejegyzéseket, újraélve vele a közös életünk kezdetét, az első közös otthonunk építését, az első kutyás kalandunkat, a hétköznapi és kevésbé hétköznapi dolgokat... Hát íme, kedves Milán. Ez a te naplód. Na meg az enyém :) Te vagy az egyetlen és egyben kedvenc Fiam. :D Érted, miattad létezem. Imádlak, szeretlek, Te vagy nekem a MINDEN. (Pedig néha próbára teszel,) )

Amire büszkék vagyunk

Ennyien

page counter

Ti mondtátok

  • Miskolci Sírásó (blackmamba): Ha megnősz, kiverheted a FARKAM ! (2013.03.11. 12:43)
  • Nani: Olyan rég írtál már! Mi van veletek??? (2011.03.22. 11:20) ez pedig egy ropogós...
  • Nani: Hol vagytok? Hogy vagytok? Hiányollak benneteket.... (2010.10.31. 10:52) laza
  • Nani: Nem lehet egyszerű.... a szíved odahúz és mégis menni kell.... (2010.08.15. 17:41) jönni kell...
  • Nani: Olyan helyes Kisfiú! Örülök, hogy jól vagytok!!! (2010.08.10. 11:04) képek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

túl a "nehezén"

2010.07.30. 22:43 :: bakacsimba

Úszok a boldogságban, hiszen nem túlzás azt állítani, hogy a fiam jobb gyerek a műtét óta, mint előtte volt. Alig van hiszti, hogy csak a legfőbb változásokat említsem. Tényleg nehéz napokra számítottam, el se tudtam képzelni, hogy hogyan tudom majd megmagyarázni neki, hogy miért nem ugrálhat, motorozhat, hintázhat, azt hittem, hogy folyton ott kell lesben állnom, hogy figyeljem minden mozdulatát. De nem, mert okos, értelmes - ezt eddig is tudtam, de aki ilyen fordulatszámon pörög... -, és betart minden "szabályt".

ÉS! Három napja a saját ágyában, a saját szobájában alszik, igaz, este még ott kell lenni vele, amikor elalszik, és a biztonság kedvéért én is vele alszom egy matracon az ágya mellett, ha éjjel (műtét előtt hetekig 6-7-szer ébredt fel ordítva, forgolódott) felriadna, ne kelljen átszaladgálni, de amióta a saját ágyában alszik, nem forog, egyszer vagy kétszer ébred, így ma még vele alszom, de holnap már áttelepszem a saját ágyikómban. Első napon még bepróbálkozott, hogy ő a nagyágyban alszik, de mondtam neki, hogy az már nem jó, kinőttük, nem férünk el hárman, meg ő már nagyfiú és van saját ágya. Ez is a kórháznak köszönhető, hiszen ott muszáj volt egyedül aludnia az ágyban, mert kicsi is volt, rácsos is volt, nem feküdhettem be mellé, csak a széken ülve a kezemet dughattam be.

 

Az étvágya továbbra is nagyon jó (16 kiló, a kádból már alig tudom kiemelni), ma voltunk kontrolon, minden ok vele, akit utána műtöttek kisfiút (3 éves), volt hőemelkedése, a gyakori vállból fordulás is jelentkezett nála, nyügisebb volt, étvágya se nagoyn volt. Szóval Milán jobban viselte az utánakövetkező napokat is.

 

5-6 nap múlva már mehet társaságba, persze még itthon lesz, nem megy bölibe. Jövő héten mama jön ki, ő lesz vele, csütörtöktől pedig a Kriszti is szabin lesz, akkor hazamennek, és ott marad hétvégéig Milán. Elmennek majd lagziba, állatkertbe, vonatozni, csuda jó dolga lesz. Mi addig dolgozunk. Aztán augusztus 23-ig én leszek még vele itthon. Jó lesz, mert nyár van, és nincs annyi meló, így tudunk majd csavarogni, vagy ha jó idő lesz, medencézni, nem kell az időbeosztásomat figyelni, tényleg a háztartás mellett csak rá fordíthatom az időmet.

 

Cicán, Boci jól van, a nap nagy részét az udvaron tölti, Dorkával, a kutyussal már összebarátkoztak, enni, aludni, simogattatni, bújni jár be. Imád mellkason feküdni, nyakban lenni, tényleg nem bántuk meg, hogy itt maradt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://milanbaba.blog.hu/api/trackback/id/tr542188196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása