Milánnal az élet

Remélem, hogy nagy élmény lesz majd a gyerkőcömnek, ha rábukkan erre a dossziéra. Elképzeltem, ahogy olvasgatja a bejegyzéseket, újraélve vele a közös életünk kezdetét, az első közös otthonunk építését, az első kutyás kalandunkat, a hétköznapi és kevésbé hétköznapi dolgokat... Hát íme, kedves Milán. Ez a te naplód. Na meg az enyém :) Te vagy az egyetlen és egyben kedvenc Fiam. :D Érted, miattad létezem. Imádlak, szeretlek, Te vagy nekem a MINDEN. (Pedig néha próbára teszel,) )

Amire büszkék vagyunk

Ennyien

page counter

Ti mondtátok

  • Miskolci Sírásó (blackmamba): Ha megnősz, kiverheted a FARKAM ! (2013.03.11. 12:43)
  • Nani: Olyan rég írtál már! Mi van veletek??? (2011.03.22. 11:20) ez pedig egy ropogós...
  • Nani: Hol vagytok? Hogy vagytok? Hiányollak benneteket.... (2010.10.31. 10:52) laza
  • Nani: Nem lehet egyszerű.... a szíved odahúz és mégis menni kell.... (2010.08.15. 17:41) jönni kell...
  • Nani: Olyan helyes Kisfiú! Örülök, hogy jól vagytok!!! (2010.08.10. 11:04) képek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Bosszankodós

2009.08.16. 14:51 :: bakacsimba

Úgy rohannak a napok, időm egyáltalán nincs arra, hogy írjak. Milán nagyon szépen beszél, ügyesen, helyesen használja a szavakat. Még mindig a nagy társaságban érzi jól magát igazán, jó lesz a bölcsi. Huh, bölcsi, mindjárt itt van szeptember elseje... 25-én szülői, akkor megtudjuk a bővebb paramétereket.

Amúgy az önálló evéssel leragadtunk, sőt, visszafejlődtünk, mert inkább csak bohóckodik, kitúr a tányérról mindent, így én etetem. Majd a bölcsiben rászoktatják, nekem is jobb, ha ott disznókodik :) Inni már egész szépen iszik pohárból, a lényeg, hogy keveset öntsek bele. Az alvással nem tudom mi lesz, úgy tudom, ott rácsos ágyak vannak a kisebbeknek. Namost a rácsoságy az mumus, nem hajlandó benne aludni, na de majd ezt is megoldják a gondozónők. Vagyis szeretném kicsit visszaszoktatni az ágyába, de Apa kivágott belőle három rácsot, így ki tud jönni, nehezebb lesz a dolgom. Van még rá két hetem, hogy vmit produkáljak, legalább a nappali alvás terén.

Megint fogzunk, az éjjelek brutálisak, négy, öt, hat ébredéssel, sose volt még ennyire rossz.

Voltunk a barátnőmnél, ott töltöttünk két és fél napot, egy fogzós, illetve egy dackorszakát élő négy és fél évessel, hát, idegileg kikészültem. Milánnal még nem lett volna gond, de a másik mindent elvett tőle, amit Milán megfogott, azonnal azzal akart játszani, így állandó marakodás volt. Onnan mentünk a nagynénémékhez és a dédihez, ahol szuperül éreztük magunkat, Milánt se egrecíroztatta senki, nagyon jól elvoltunk.

Amúgy nem egyszerű mostanában az életünk, én három hetet töltöttem kerekesszékben, begyulladt egy izületem, nem tudtam lábraállni. Fantasztikus volt így ellátni egy teljes háztartást plusz egy másfél évest, de túléltük. Mára már tudom terhelni minimálisan, hát elsejére meg kell gyógyulnom.

Másik fincsi dolog az egyéni vállalkozói kiváltása. Kenjék a hajukra, komolyan, annyi hülyeséget kitalálnak, miért nem lehet egyszeri alkalommal elintézni? Ha vállalhatok újságírói szolgáltatást hírügynökségi tevékenységen belül, kiegészítve kiállítás, vásár, kongesszusszervezéssel, weblaptervezést, akkor a html kódolást miért nem vehetem fel mellé? Miért kell szarakodni? Azért mert ők a bénák, hogy nincs sehová se besorolva... Úgy látszik, ilyenről még nem hallottak. Bezzeg spirituális tevékenységet, azt végezhet bárki. Mindegy, megoldjuk, csak ilyen lábbal nem egyszerű hatvanszor bemenni az okmányirodába, gyerekestől...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://milanbaba.blog.hu/api/trackback/id/tr791312993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsófika Regina 2009.08.16. 19:54:38

Nagyon ügyi Milán ,és biztos édes is ahogy dumál..
A fogzást sajnálom.. Amikor nálunk is jön a fogtündér hasonlóak az écakák.
Szegény sajnálom,hogy begyulladt egy izületed. Biztos piszkosul fáj. Segítséged nincs?
Jahhh mindjárt bölcsi. Mekkora nagy fiú már Milánod. Mi csak oviba megyünk majd.. Nincs hely a bölcsibe.
süti beállítások módosítása