Milánnal az élet

Remélem, hogy nagy élmény lesz majd a gyerkőcömnek, ha rábukkan erre a dossziéra. Elképzeltem, ahogy olvasgatja a bejegyzéseket, újraélve vele a közös életünk kezdetét, az első közös otthonunk építését, az első kutyás kalandunkat, a hétköznapi és kevésbé hétköznapi dolgokat... Hát íme, kedves Milán. Ez a te naplód. Na meg az enyém :) Te vagy az egyetlen és egyben kedvenc Fiam. :D Érted, miattad létezem. Imádlak, szeretlek, Te vagy nekem a MINDEN. (Pedig néha próbára teszel,) )

Amire büszkék vagyunk

Ennyien

page counter

Ti mondtátok

  • Miskolci Sírásó (blackmamba): Ha megnősz, kiverheted a FARKAM ! (2013.03.11. 12:43)
  • Nani: Olyan rég írtál már! Mi van veletek??? (2011.03.22. 11:20) ez pedig egy ropogós...
  • Nani: Hol vagytok? Hogy vagytok? Hiányollak benneteket.... (2010.10.31. 10:52) laza
  • Nani: Nem lehet egyszerű.... a szíved odahúz és mégis menni kell.... (2010.08.15. 17:41) jönni kell...
  • Nani: Olyan helyes Kisfiú! Örülök, hogy jól vagytok!!! (2010.08.10. 11:04) képek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Napirend már megint

2008.06.16. 16:22 :: bakacsimba

Ma hazafelé jövet a közértből összetalálkoztam az egyik anyukával, aki egész nap rója babakocsis (másfél éves) gyermekével a köröket piciny falunk utcáin. Azt kérdezi tőlem, miért lát minket olyan keveset az utcán sétálni, ők egész nap kint vannak. Ja, a legjobb, hogy már sokszor becsöngetett hozzánk, hogy menjünk mi is sétálni velük, de se a kutya nem ugatott, se a csöngő nem szólt. Még szerencse, hogy nem volt benne elem. Azóta persze kicseréltük, de erősen gondolkozom, hogy kell-e nekem az a csengő...

Ecseteltem neki, hogy ha Milán alszik, akkor nem fogom felkelteni csak azért, mert nekem esetleg mehetnékem van (vagy hogy pletyizhessek a szuperanyukával, aki hozzáteszem, ha fúj, ha esik, akkor is megy, mert a gyereknek mehetnéke van... szerinte... szerintem meg csak egyszerűbb neki tologatni, mint hogy foglalkozzon vagy játszon vele. A kezébe folyamatosan "nagyon tápláló” kiflit dugdos, ami, ha leesik a földre, akkor is visszakerül a lyányka kezébe).

Erre ő azt mondja, hogy azért van a lyánykának napirendje, amit mindig betartanak!!!, hogy minden kiszámítható legyen, ezért vannak a séták is mindig uyganabban az időben, ha esetleg nincs is annyira jó idő. ????????????? Milyen napirend könyörgöm???? Ez valami diktatórikus napirend????? És ha a lyányka akkor pont alszik, kirángatja az ágyból, vagy ha eszik, akkor elveszi tőle, hogy akkor most indulunk???? Hát kész vagyok...

Ok, kell rendeszer, de nem ilyen diktatórikus. Milán is kialakított (igen ő) magának egyfajta rendszert, amiben az evés általában azonos időszakokra esik. Néha az alvásokat is ki lehet számítani, de ez sem olyan rendszeres. Mindent ő alakít, mi meg igazodunk hozzá. Akkor megyünk sétálni, közértbe, bárhová, ha ő már evett, aludt és nem tiszta nyűg. Egyébként meg minden nap kint vagyunk a kertben, ha olyan az idő, kiterítem a pokrócot, van kinti járóka is, van, hogy csak a hintágyban, vagy a bkocsiban. Ahol neki jó. Sétálni is elmegyünk napi egyszer, ha ő is akarja, bár sokkal több impulzus ott se éri (mivel csupán pár utcányi lehetőség van, itt is csak fákat, házakat, virágokat, kutyákat lát)  mint túlméretezett kertünkben.

Pfffffffffffff

3 komment

Címkék: vélemény milán

A bejegyzés trackback címe:

https://milanbaba.blog.hu/api/trackback/id/tr8523986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PandaDorka 2008.06.17. 11:39:45

Én olyat ismerek, aki mindig egy időben teszi le a gyereket játszószőnyegezni, vagy a pihiszékbe. Szegény gyereknek, még kakilnia is egy időpontban kell majd :s tényleg gáz.

Bingi 2008.06.17. 22:25:28

Ehhh...oda se figyelj az ilyenekre...még jó, hogy nem szabja meg mikor vegyen levegőt szegény gyerek...ostoba!
süti beállítások módosítása