Milánnal az élet

Remélem, hogy nagy élmény lesz majd a gyerkőcömnek, ha rábukkan erre a dossziéra. Elképzeltem, ahogy olvasgatja a bejegyzéseket, újraélve vele a közös életünk kezdetét, az első közös otthonunk építését, az első kutyás kalandunkat, a hétköznapi és kevésbé hétköznapi dolgokat... Hát íme, kedves Milán. Ez a te naplód. Na meg az enyém :) Te vagy az egyetlen és egyben kedvenc Fiam. :D Érted, miattad létezem. Imádlak, szeretlek, Te vagy nekem a MINDEN. (Pedig néha próbára teszel,) )

Amire büszkék vagyunk

Ennyien

page counter

Ti mondtátok

  • Miskolci Sírásó (blackmamba): Ha megnősz, kiverheted a FARKAM ! (2013.03.11. 12:43)
  • Nani: Olyan rég írtál már! Mi van veletek??? (2011.03.22. 11:20) ez pedig egy ropogós...
  • Nani: Hol vagytok? Hogy vagytok? Hiányollak benneteket.... (2010.10.31. 10:52) laza
  • Nani: Nem lehet egyszerű.... a szíved odahúz és mégis menni kell.... (2010.08.15. 17:41) jönni kell...
  • Nani: Olyan helyes Kisfiú! Örülök, hogy jól vagytok!!! (2010.08.10. 11:04) képek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Na nem ám úgy van az

2008.11.10. 20:16 :: bakacsimba

Bátran kijelenthetem, hogy Milán alvási szokásainak elemzése ma megborult, szóval irigykedésre nincs ok :D No jó, csak annyival, hogy 6-kor kelt, gyors fognyűvőmanómentes teát követően immáron köztünk folytatva alvását fél nyolcig aludt.

No de napközben: először 13-kor aludt el holmi fél órácskára, hogy aztán extra nyűgösen ébredjen, s folytassa tevékenységét (anya fenekébe bújást megspékelve ha elveszt szem elől ordítunkkal felváltva, amúgy imádom, imádom, amikor keres, bújik, csak néha, amikor lenne más dolog is kicsit örülnék, ha ellenne pár percet csak úgy a játékaival is).

Szóval bevetve minden ászt, rájöttem, hogy hiábavaló minden, a mesék, amik mindig lekötötték, ezúttal nem kötötték le, sőt, a könyveket (mert már merészeltem venni neki puhalaposat is) nyúzza, tépi, csapkodja. Mint egyébként minden mást is. Mostanában sajnos nem finomkodik, nincs simi-simi, de van helyette csapkodás, tépkedés. Remélem ez azért finomodni fog, próbálom ránevelni, biztosan változni fog, hiszen másnál is van ilyen időszak. Túl leszünk ezen is. Tehát nem volt jó, ha labdázunk, nem volt jó, ha építünk, nem volt jó, ha a szőnyegen huzigálom, nem volt jó, ha teregetünk, nem volt jó, ha kukucskálunk, nem volt jó, ha sétálunk, nem volt jó ha számítógépezünk, nem volt jó semmi sem :)

Ja, idekapcsolódik, hogy másik állításomat is megcáfoljam, vagyis nem a kaka az első ismétlős szava, hanem a nem-nem. Ez most jutott eszembe, hogy régóta mondja, nem-nem, közben persze a tiltott dolgokkal tevékenykedik, közben figyel engem, vigyorog és mondja, hogy nem-nem, főleg, amikor látja, hogy nézem, illetve rászólok. Szoktam is kérdezni tőle, hogy ha tudod, hogy nem-nem, akkor miért csinálod?! :DDD
De a kakát azóta is ismétli :D

Aztán délutáni felvonásként, a nyűgösködés után végre aludt kerek 20, azaz húsz percet. Megint nagyon kipihenten ébredt a drágám, amint nem is csodálkoztam.

Sokat hintáztunk ma, az egyetlen dolog, ami ezúttal elterelte a hisztiről a figyelmét.

És amiért most írni is tudok, az csak azért lehetséges, mert bizony háromnegyed nyolckor már aludt. Azt már megfigyeltem, hogy amikor egyedül vagyok vele, akkor mindig sikerül letennem ilyen korán. Amikor Apa itthon van, akkor húzza az időt. Nyilván szeretne Csimbike minél több időt tölteni vele, így inkább kitolja az időt. Vagy mi. :D

1 komment

Címkék: alvás milán beszéd

A bejegyzés trackback címe:

https://milanbaba.blog.hu/api/trackback/id/tr50762163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bingi 2008.11.11. 21:49:31

HAjajj, már se puszi, se simi?? Hát mi lesz így velem?? Maja is csak tépni tud:D Na meg harapni:D
süti beállítások módosítása