Milánnal az élet

Remélem, hogy nagy élmény lesz majd a gyerkőcömnek, ha rábukkan erre a dossziéra. Elképzeltem, ahogy olvasgatja a bejegyzéseket, újraélve vele a közös életünk kezdetét, az első közös otthonunk építését, az első kutyás kalandunkat, a hétköznapi és kevésbé hétköznapi dolgokat... Hát íme, kedves Milán. Ez a te naplód. Na meg az enyém :) Te vagy az egyetlen és egyben kedvenc Fiam. :D Érted, miattad létezem. Imádlak, szeretlek, Te vagy nekem a MINDEN. (Pedig néha próbára teszel,) )

Amire büszkék vagyunk

Ennyien

page counter

Ti mondtátok

  • Miskolci Sírásó (blackmamba): Ha megnősz, kiverheted a FARKAM ! (2013.03.11. 12:43)
  • Nani: Olyan rég írtál már! Mi van veletek??? (2011.03.22. 11:20) ez pedig egy ropogós...
  • Nani: Hol vagytok? Hogy vagytok? Hiányollak benneteket.... (2010.10.31. 10:52) laza
  • Nani: Nem lehet egyszerű.... a szíved odahúz és mégis menni kell.... (2010.08.15. 17:41) jönni kell...
  • Nani: Olyan helyes Kisfiú! Örülök, hogy jól vagytok!!! (2010.08.10. 11:04) képek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Elmaradt fogacskás képek meg minden más.

2008.12.20. 16:25 :: bakacsimba

Igazából most kezdek rádöbbenni, hogy nyakunkon a karácsony. Itthon ma kezdtem el díszítgetni a lakást, adventi gyertya ezúttal elmaradt, mivel nem volt időm készíteni. Venni se :D A beiglit megsütöttem, életem első jól, mit jól, szuperül sikerült beiglijét. Finom lett, nem repedt szét, nem száradt ki, átsült, szóval fenséges. Ha apa nem lett volna itthon, ez nem jöhetett volna létre. A mézeskalácsot is szeretném ma megsütni, bár apa segítségére most nem számíthatok, elment a céges bulira. Nehéz szívvel hagyott itt minket, nem sok kedve volt hozzá. Jövőhéten meg már dolgozik, ezért igyekeztem most hétvégén összehozni ezeket, mivel egyedül Milánnal ez nem ment volna.

Milán egyébként mostanában próbálja 1-re szűkíteni a napközbeni alvások számát, amit mi nem hagyunk neki, ugyanis szüksége van még a kettőre, mert ha - mint pl. ma - csak egyszer alszik el (1-kor) egy órára, akkor utána katasztrófa van. *Most próbálom őt (vagyis betettem az ágyába) elaltatni, de úgy látom, nem fog menni. Amúgy is nehezen alszik el, megint műsorozik előtte, pedig már olyan simán ment minden.

Milán ma ugyanazt ette ebédre mint mi. Lassan talán tényleg meg lehet próbálni hozzászoktatni a felnőtt kajához, úgy tudom, kb. egy éves korukra eszik a gyerekek ugyanazt mint a felnőttek. Jól tudom?

Ja igen, ma bemászott egyedül a kompba. Semmire se használjuk, kölcsönkértem, de nem szoktam beletenni, de azért itt van a szobában, hadd foglalja a helyet :D Na jó, néha odamegy, nyomogatja, tologatja, és belemászik. Eddig is próbálkozott, de ma profiszinten sikerült neki. Menni is tud vele, de az az igazság, hogy amint benne van, ki akar jönni :) A nappaliban nem lehet elférni, mindenhol a játékok vannak. A járóka is csak a helyet foglalja, bár apa kivette a sarokgarnitúra sarokrészét és a helyére betette a járókát (nyolcszögletű, így egész pofásan néz ki), szóval a szobában ennyi hely felszabadult, viszont tévézni nem lehet kényelmesen elnyújtózva, két ember meg csak ülve fér el, vagy a járóka egyik, illetve másik oldalán. Mindenesetre ez a "bútordarab" nem fog még kikerülni, nagy szolgálatot tesz néha, amikor be kell tenni őt néhány percre. Vagy egy takarítás erejéig. Mondjuk az hosszadalmasabb egy pöppet.

A takonykór remélhetőleg nem ragadt át Dömbire, nálam is stagnál, tényleg csak az orrom folyik, semmi egyéb. Köszönhető talán a rengeteg bio savanyúkáposztalének, amit naponta előszeretettel fogyasztok >>> tele van C vitaminnal.

*Elaludt, minimális nyűglődés azért volt :)

No a régóta elmaradt fogacskás képek (jön a bal kettes is):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 komment

Címkék: alvás képek karácsony milán fog

A bejegyzés trackback címe:

https://milanbaba.blog.hu/api/trackback/id/tr1833706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nani 2008.12.20. 19:25:54

Hú de rég jártam nálatok! Olyan cuki fogacskás képek. Jaj biztos nagyon fini lett a beigli....

Panda és Dóra 2008.12.22. 18:24:26

Milyen lassan indult el az első fogacskája,most meg már mennyi van! Jól tudod, Dóri is sokszor kap a mi ételeinkből is, imádja. Nálunk lecsökkent 1-re a nappali alvások száma, kevés, de ez van, nem tudok vele mit csinálni.
süti beállítások módosítása