Milánnal az élet

Remélem, hogy nagy élmény lesz majd a gyerkőcömnek, ha rábukkan erre a dossziéra. Elképzeltem, ahogy olvasgatja a bejegyzéseket, újraélve vele a közös életünk kezdetét, az első közös otthonunk építését, az első kutyás kalandunkat, a hétköznapi és kevésbé hétköznapi dolgokat... Hát íme, kedves Milán. Ez a te naplód. Na meg az enyém :) Te vagy az egyetlen és egyben kedvenc Fiam. :D Érted, miattad létezem. Imádlak, szeretlek, Te vagy nekem a MINDEN. (Pedig néha próbára teszel,) )

Amire büszkék vagyunk

Ennyien

page counter

Ti mondtátok

  • Miskolci Sírásó (blackmamba): Ha megnősz, kiverheted a FARKAM ! (2013.03.11. 12:43)
  • Nani: Olyan rég írtál már! Mi van veletek??? (2011.03.22. 11:20) ez pedig egy ropogós...
  • Nani: Hol vagytok? Hogy vagytok? Hiányollak benneteket.... (2010.10.31. 10:52) laza
  • Nani: Nem lehet egyszerű.... a szíved odahúz és mégis menni kell.... (2010.08.15. 17:41) jönni kell...
  • Nani: Olyan helyes Kisfiú! Örülök, hogy jól vagytok!!! (2010.08.10. 11:04) képek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

jelentkezünk

2009.03.11. 21:04 :: bakacsimba

Letudtunk mindent, Milán hősiesen állta a sarat, sőt, jobban viselte az állandó jövés-menést mint az itthonlétet. Mióta megjöttünk, azóta elég nyügi. Unatkozik itthon na. A délelőttök általában amúgy is raplisan telnek, mivel nem alussza ki magát - szerintem. Szerdán viszont rekordot döntött a délelőtti alvással, mert két és negyed órát lehúzott!

Milán kb. egy hete újabb szívinfarktust előidéző attrakcióval rukkolt elő, és teszi ezt azóta is. Neki jó poénnak tűnik a franciaágyon járkálni, de sejthető, hogy a rúgós matracon mennyire biztonságos ez, főleg, hogy - félelemérzet hiányában - ezt még meg is spékeli egy-egy hirtelen vetődéssel, nem kis ijedtséget okozva ezzel szüleinek, akik szeme előtt csak az lebeg, hogy egyetlen gyermekük mikor csapja szét a fejét az ágytámlába vagy a falba, mikor töri ki a fogait ezek következményeként vagy hogy mikor zuhan le a padlóra. :D

Alakulunk kérem szépen, balesetforrások terén mindenképpen. Szegénykémre napok óta rájár a rúd, szinte minden nap történik egy kis baleset. Szerdán esett hanyat a kövön. Pedig figyelek rá, de vagy egy mecsbokszra lép rá, vagy elveszti a nagy rohanásban az egyensúlyát, vagy vagy vagy.

Jól vagyunk, de rohanunk mostanában, annyi időm sincs, hogy leüljek a gép elé, illetve, ha mégis ezt teszem, akkor dolgozom.
Amint kicsit felszárad az út és nem esik, megyünk sétálni vagy a kertbe kapirgálni. Imádja. Várjuk a tavaszt, a jó időt, hogy minél több időt a szabadban tölthessünk. Várjuk az első állatkerti élményeinket, szerintem áprilisban beiktatjuk. A halak még mindig nagy kedvencek, áhítattal, tátogva szemléli őket a mesekönyvben, a tévében, a díszállatkereskedésekben, bárhol, ahol meglát egyet.

Beszéd terén nem sokat fejlődtünk, mostanában inkább kiabál. Szótagokat mond, de a teljes szavak még mindig csak a cica, a nem és a tik-tak.

Új fog még mindig nincs, de már nagyon várjuk, mert sokszor garatig a szájában van a keze, aminek általában hányás a következménye. Ma háromszor váltottam nadrágot :)

Újabban csemegeuborka és a virsli kecsappal a nagy sláger. Bár megfogadtam, hogy virslit és társait nem fogok neki adni, mégis ezt teszem, mert szereti, hát ez van. (A juhbeles frankfurti virsli egyébként egész jó.)

Hétvégén meglátogattuk keresztaput és törött bokáját, naná, hogy Milán egyből megkörnyékezte a gipszet :D Pénteken a mamánál aludtunk, szombaton keresztanyumék jöttek hozzánk, megint mozgalmas napokat éltünk. Így jó, Milánnak és nekem is szükségünk van társaságra, környezetváltozásra. Kiegyensúlyozottabbak vagyunk ilyenkor mindketten.

És akkor képek:

 

4 komment

Címkék: képek milán

A bejegyzés trackback címe:

https://milanbaba.blog.hu/api/trackback/id/tr77996665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bingii 2009.03.16. 21:39:01

Hahh, mi a Füstlit nyomatjuk kecsáppal:D Pont ma haltam be, ahogy Maja azt mondogatta Pepöp Pepöp, azaz kecsöp, kecsöp:D
Imádom a topozos meg a mamuszos képet és persze az összes többit is:D

Panda és Dóra 2009.03.17. 10:50:50

Annyira édes, én szerelmes vagyok a szemeibe :) Virsli kecsappal finom is, Dóri még ilyet nem kapott, eszembe se jutott, de majd...

Emőanya 2009.03.17. 13:12:13

Nahát Milán micsoda kék kiskutyus nőtt a lábikódra :D
A napi esésadagok sajna nálunk is megvannak:( Virsli itt is nagy kedvenc:) Úgy látom a tobozt is szívesen megkóstolná:D

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2009.03.18. 10:27:08

:DD ez a kutyamamusz haláli!
nálunk is nagy sláger a virsli (közben igyekszem nem elképzelni, mi mindent tartalmaz ;))
süti beállítások módosítása