Milánnal az élet

Remélem, hogy nagy élmény lesz majd a gyerkőcömnek, ha rábukkan erre a dossziéra. Elképzeltem, ahogy olvasgatja a bejegyzéseket, újraélve vele a közös életünk kezdetét, az első közös otthonunk építését, az első kutyás kalandunkat, a hétköznapi és kevésbé hétköznapi dolgokat... Hát íme, kedves Milán. Ez a te naplód. Na meg az enyém :) Te vagy az egyetlen és egyben kedvenc Fiam. :D Érted, miattad létezem. Imádlak, szeretlek, Te vagy nekem a MINDEN. (Pedig néha próbára teszel,) )

Amire büszkék vagyunk

Ennyien

page counter

Ti mondtátok

  • Miskolci Sírásó (blackmamba): Ha megnősz, kiverheted a FARKAM ! (2013.03.11. 12:43)
  • Nani: Olyan rég írtál már! Mi van veletek??? (2011.03.22. 11:20) ez pedig egy ropogós...
  • Nani: Hol vagytok? Hogy vagytok? Hiányollak benneteket.... (2010.10.31. 10:52) laza
  • Nani: Nem lehet egyszerű.... a szíved odahúz és mégis menni kell.... (2010.08.15. 17:41) jönni kell...
  • Nani: Olyan helyes Kisfiú! Örülök, hogy jól vagytok!!! (2010.08.10. 11:04) képek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

mindenféle

2009.11.29. 16:36 :: bakacsimba

Éljük mindennapjainkat és élvezzük az együtt töltött perceket. Sétálunk, motorozunk - már ha nem esik az eső -, főzünk, játszunk, dolgozunk. Milán mostanában tényleg partner mindenben, ami nagyon megkönnyíti a dolgomat.

Szerencsére azóta nem volt beteg, remélem, jó ideig nem lesz még taknyos sem. Kapja a vitaminokat, aloét iszik, eszi a gyümölcsöt - már amikor. Pedig annyira imádta, most meg csak préselve hajlandó a narancsot, mandarint, a banánt legtöbbször elutasítja, az almát még csak-csak...

Házi bocitejet iszik egy hete. Addig tápszerrel csináltam neki az esti kakaóját. A bolti tejtől fosott mint a muraközi, ettől semmi baja. Nem vártam meg a két éves kort, két hónap ide vagy oda, remélem nem számít. Nem semmi melót végez ám a tehenészcsaj... Van 4 bocijuk, szénát, füvethordanak nekik lovaskocsival, éjjel is fel kel kelljen, hihetetlen látni, hogy ilyen még létezik. Tök jó, mert ez tényleg az igazi tej.

Megjött az étvágya is, egész nap rág valamit, bepótolja a betegség alatt leadott dekákat. Most saccper 13 kiló.

Édes dumafranci, olyan beszólásai vannak, hogy fetrengünk tőle. Évekig tudnám sorolni a szösszeneteket. Egy hete már engem is elhalmoz a szeretem az anyucit szövegével, nagy ölelések és puszik kíséretében. Elolvadok tőle. Mindig azt hiszem, hogy ennél jobban már nem lehet szeretni, de aztán rájövök, hogy igenis, de lehet. És még mindig nem tudom talán, hogy mennyire. Számomra eddig most ez a legszebb kora, ezt imádom a legjobban. Persze, legszebb volt minden korszaka, de akkor is, most nagyon kerek minden.

Szerdán levágtuk a haját géppel. A végén már elég rosszul viselte, de egész jó lett, csak pár helyen maradt hosszabb szál.

Megvettük az egyik karácsonyi ajándékát is, idén nem akarjuk mindennel elhalmozni, mert így is már kiszorult az ágya a szobájából, annyi játéka van. Úgy is kap mindenkitől, lesz elég újdonság.

Alvás terén: még mindig köztünk alszik, csak és kizárólag úgy alszik el, ha ott fekszünk mellette, úgy is kell minimum fél óra.

Pénteken megcsináltam az adventi koszorút is, azóta is csillámporos Milán feje :D

Vasárnapra télapózás is lesz, imádja a Mikulásokat, lesz a faluban is ünnepség, aztán házhoz is jön az egyik barátunk.

Pénteken dédizni megyünk, szombaton meg mamázunk. Csak tartanánk már ott :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://milanbaba.blog.hu/api/trackback/id/tr811561098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása