Milánnal az élet

Remélem, hogy nagy élmény lesz majd a gyerkőcömnek, ha rábukkan erre a dossziéra. Elképzeltem, ahogy olvasgatja a bejegyzéseket, újraélve vele a közös életünk kezdetét, az első közös otthonunk építését, az első kutyás kalandunkat, a hétköznapi és kevésbé hétköznapi dolgokat... Hát íme, kedves Milán. Ez a te naplód. Na meg az enyém :) Te vagy az egyetlen és egyben kedvenc Fiam. :D Érted, miattad létezem. Imádlak, szeretlek, Te vagy nekem a MINDEN. (Pedig néha próbára teszel,) )

Amire büszkék vagyunk

Ennyien

page counter

Ti mondtátok

  • Miskolci Sírásó (blackmamba): Ha megnősz, kiverheted a FARKAM ! (2013.03.11. 12:43)
  • Nani: Olyan rég írtál már! Mi van veletek??? (2011.03.22. 11:20) ez pedig egy ropogós...
  • Nani: Hol vagytok? Hogy vagytok? Hiányollak benneteket.... (2010.10.31. 10:52) laza
  • Nani: Nem lehet egyszerű.... a szíved odahúz és mégis menni kell.... (2010.08.15. 17:41) jönni kell...
  • Nani: Olyan helyes Kisfiú! Örülök, hogy jól vagytok!!! (2010.08.10. 11:04) képek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Vegyes

2009.03.25. 12:09 :: bakacsimba

Ez a hétvége is hamar elment, pedig semmi extra programunk nem volt, a hülye szél miatt nem mentünk sehová. Vagyis kerteltünk, homokoztunk, még a lakásban is lehetett volna, annyi homokot behozott Milán :) Vasárnap apa és Milán meglepték a Mamát, elmentek teszkózni, Gyurizni és a temetőbe. Addig én meg itthon dolgoztam, de így legalább tudtam haladni.

Alvás terén mostanában elég rosszul állunk, szinte rendszeres a hat órai kelés. Most valószínűleg meg meg is fázott egy kicsit, az éjszaka óránként ébredt úgy, hogy vígasztalhatatlanul sírt. Egykor már közénk tettem, hogy ne kelljen annyiszor kikelni az ágyból és bordámat, lépemet, májamat ágyráccsal szétnyomva seggrázós altatást csinálnom.

Hétfőn szokásos dédizés, ma szokásos apa nélküli nap, pénteken pedig barátnőmékhez mennénk Milánnal, de egyelőre várunk, mert Milán picit taknyos, illetve Csongor bölcsijében valami herpeszes járvány van, ő már a héten direkt ezért nem ment, remélhetőleg nem kapta el.

Apa pénteken és szombaton szabin lesz, valószínűleg átrendezzük a lakást (bár mi csak hátráltatnánk apát:D), apa befejezi a kerítést, vasárnap pedig - ha az idő is úgy akarja - elmegyünk Medveparkozni.

Milán mecsbox gyűjteménye ismét bővült két járgánnyal, amik azóta sincsenek meg, pedig a mentőautót (ő választotta) már kerestük a lakásban mindenhol, de nem találjuk, a taxi pedig be se jutott a lakásba :D

A porszívó imádata leírhatatlan, de most lehet, hogy megutálja szegény, mert valószínűleg be kell üzemelnem az orrszívót :( Egyébként dádának hívja a porszívót, mert régebben, amikor szintén náthás volt és szívtuk az orrát, utána mindig elvertük (dádáztuk), mert ugye az nagyon fáj :) Így dádá lett. Azóta mi dádázunk, nem porszívózunk :)

A fürdés mostanában nálunk is elég keservesen megy, sír, hisztizik, nem akar sokáig vízben lenni. A fogmosásról pedig teljesen elzárkózik, pedig azt is imádta. A mi fogunkat bezzeg mossa :D Már kipróbáltunk három fajta fogkrémet, hátha az a baja, de egyikkel se értünk el jobb eredményt. Remélem ez javulni fog, és csak a fogzás miatt nem kultiválja...

4 komment

Címkék: alvás milán

A bejegyzés trackback címe:

https://milanbaba.blog.hu/api/trackback/id/tr611024487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bingii 2009.03.25. 13:26:57

Húú vasárnapra én is szeretnék vmi klassz kinti programot...állatkertre gondoltam, de ez a Medvepark se hangzik rosszul:) Na beszélek is majd este apával:)
Én amúgy azt vettem észre, hogy Maja sokkal jobban szeret egy kicsit hűvösebb vízben fürdeni. Na nem mínuszokban, de 35fokos víz a nyerő...
Azért szorítok, hogy ne kelljen elővenni a dádát, mert olyan kegyetlen eszköznek tartom. Jobbulást a kis drágának! Puszi

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2009.03.26. 09:39:58

Luca is napokig hatkor kelt, szerintem bezavarja őket, hogy olyan hamar világosodik..
és igen, a fürdés is zűrösebb nálunk is néha.. általában mamával pancsizik Luc, de mostanában én is kellek neki..
fura, hogy mennyire mások, és mégis mennyire hasonlóak a gondjaink ;)

Emőanya 2009.03.26. 16:05:22

A porszívót Ati is szereti:)persze nem akkor amikor orrszívóként működik. Szerintem Milán is tudja, hogy mikor fogod vele az orrát szívni és mikor a port:) A fogmosás nálunk is bolykottálva van, a fürdést meg egyszer imádja egyszer meg menekül, kiérti ezt???

bakacsimba · http://milanbaba.blog.hu 2009.03.31. 19:30:23

Hát igen, nem egyszerű kiigazodni rajtuk :D
süti beállítások módosítása