Milánnal az élet

Remélem, hogy nagy élmény lesz majd a gyerkőcömnek, ha rábukkan erre a dossziéra. Elképzeltem, ahogy olvasgatja a bejegyzéseket, újraélve vele a közös életünk kezdetét, az első közös otthonunk építését, az első kutyás kalandunkat, a hétköznapi és kevésbé hétköznapi dolgokat... Hát íme, kedves Milán. Ez a te naplód. Na meg az enyém :) Te vagy az egyetlen és egyben kedvenc Fiam. :D Érted, miattad létezem. Imádlak, szeretlek, Te vagy nekem a MINDEN. (Pedig néha próbára teszel,) )

Amire büszkék vagyunk

Ennyien

page counter

Ti mondtátok

  • Miskolci Sírásó (blackmamba): Ha megnősz, kiverheted a FARKAM ! (2013.03.11. 12:43)
  • Nani: Olyan rég írtál már! Mi van veletek??? (2011.03.22. 11:20) ez pedig egy ropogós...
  • Nani: Hol vagytok? Hogy vagytok? Hiányollak benneteket.... (2010.10.31. 10:52) laza
  • Nani: Nem lehet egyszerű.... a szíved odahúz és mégis menni kell.... (2010.08.15. 17:41) jönni kell...
  • Nani: Olyan helyes Kisfiú! Örülök, hogy jól vagytok!!! (2010.08.10. 11:04) képek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Megjöttünk

2009.07.18. 23:36 :: bakacsimba

Pápáról, nagyon jól éreztük magunkat, igazán nagy társaság gyűlt össze, a család tagjai, P. sikeres érettségiét megünnepelni. Az idő kegyes volt hozzánk, az esőt leszámítva, de legalább nem főttünk meg. Milán egész nap produkálta magát, főleg a lányok körében, minket (apát és adát) jószokás szerint ilyenkor le se sz@r. De így van ez jól. Apja szerint legalábbis. Az utat is jól viselte, odafelé aludt, hazafelé pedig kisebb nyűglődésekkel, de Mama szórakoztatta, így nem volt gond, nevetgéltek, huncutkodtak. Szegény Mamának még holnap dolgoznia kell.

Elmo abszolút sztár lett, képes egy órát is nézni. Megtanult pikk-pakkra felmászni a forgó, guruló számítógépszékbe. Most már a nagyágyra is szépen felmászik, mert odatettünk elé egy fellépőt. Ide is, mint mindenhová, már régen felmászott volna, de ez még nagyon magas volt neki, így csak lemászni tudott róla. Szekrénnyel szerencsére még nem próbálkozik :)

Csütörtökön kozmetikusnál voltam, rávettem Apát, hogy kísérjenek el Milánnal, itt van a szomszédban. Meglepő módon meg is várt, kint a kertben beszélgettek, majd Milán egyszercsak eltűnt, elment a számára vad idegenekkel medencézni :D

Annyi minden van, történik, amit le kéne írnom, de semmi időm nincs, sőt, kedvem se. Hol gyorsan, hol (a kánikulában) lassan telik az idő, itthon hisztis, nincs el semmivel, máshol angyal, lefoglalja magát egy darab faággal is... 

A beszéde annyira rohamosan fejlődik. Az állatokat imádja továbbra is.

Én egyre jobban kivagyok, néha elkap a pánik, hogy nincs idő semmire, állandóan pakolok, rámolok, takarítok, mégis mindig kupi van. Mi lesz, ha jön a bölcsi, és este fél hétre érünk haza, másnap pedig fél ötkor kelek???!!!! Help, hamarosan szívinfarktus fog elvinni.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://milanbaba.blog.hu/api/trackback/id/tr531253969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bingii 2009.07.22. 13:42:29

Nyugi-nyugi!!!! Itt is mindig kupi van, de minden anyukától ezt hallom, hogy hiába rámol, takarít mégis kupi van, úhogy kezdek megnyugodni, hogy nem bennem van a hiba:D Ha bölcsis lesz Milán, akkor napközben a bölcsit rámolja szét, úgyhogy nem lesz akkora kupi szerintem:)))
Víz....eddig úgy 5 naponta cseréltük, mert bizony itt is algásodik, de most vettünk bele klórt meg van egy kis vízforgató, hogy ne álljon, ne nyálkásodjon be a medence alja.
süti beállítások módosítása