Milánnal az élet

Remélem, hogy nagy élmény lesz majd a gyerkőcömnek, ha rábukkan erre a dossziéra. Elképzeltem, ahogy olvasgatja a bejegyzéseket, újraélve vele a közös életünk kezdetét, az első közös otthonunk építését, az első kutyás kalandunkat, a hétköznapi és kevésbé hétköznapi dolgokat... Hát íme, kedves Milán. Ez a te naplód. Na meg az enyém :) Te vagy az egyetlen és egyben kedvenc Fiam. :D Érted, miattad létezem. Imádlak, szeretlek, Te vagy nekem a MINDEN. (Pedig néha próbára teszel,) )

Amire büszkék vagyunk

Ennyien

page counter

Ti mondtátok

  • Miskolci Sírásó (blackmamba): Ha megnősz, kiverheted a FARKAM ! (2013.03.11. 12:43)
  • Nani: Olyan rég írtál már! Mi van veletek??? (2011.03.22. 11:20) ez pedig egy ropogós...
  • Nani: Hol vagytok? Hogy vagytok? Hiányollak benneteket.... (2010.10.31. 10:52) laza
  • Nani: Nem lehet egyszerű.... a szíved odahúz és mégis menni kell.... (2010.08.15. 17:41) jönni kell...
  • Nani: Olyan helyes Kisfiú! Örülök, hogy jól vagytok!!! (2010.08.10. 11:04) képek

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sokminden

2008.10.19. 12:07 :: bakacsimba

Jó lenne már idevésni valami értelmesebb bejegyzést, de megmondom őszintén most valahogy nem megy. Szinte nincs is semmi időm, csak amikor alszik. Olyankor csinálok mindent, pl. bekapok néhány falatot, gyorsan, szinte rágás nélkül nyelem, mert tudom, hogy nincs rá időm :D Szegény gyomrom.

Minden rendben van lassan egyfogú Manómmal, ügyesedik, de most inkább szellemi téren. A mozgásfejlődése stagnál a rekord gyorsasággal mászik, rugózik, ülve is rugózik, áll, egykézzel kapaszkodik, fal és bútor mellett megy, alacsonyabb dolgokra felmászik, lépcsőt mászik tudományoknál. De nem is baj, így is elég fárasztó :)

Értelmileg viszont tényleg látványosan tör előre, nagyon sok mindent megért, felismer dolgokat, a lámpa a kedvenc, áhítattal mutogatja, nézi. Tudja, hogy mit lehet és mit nem, persze mindig próbálkozik, hátha megengedem neki, hogy az áramos vezetéket rágcsálja. Na neeeem :) Pá-pára felemeli a kezét, de nem integet még. Tapsolni is csak félig-meddig tud, de tudja, hogy mit szeretnék tőle. Este ha elhangzik a megyünk pancsizni, akkor kotor a fürdőszobába, nagy sikongatások közepette. Simire simogat, puszit ad (magához húzza az arcomat és bekapja). Biztos van még más is, most ennyi jut eszembe.

A nappali alvása mostanában egész jó, általában kétszer 1 óra. Úgy látszik, tényleg igaz, hogy ha mászik stb. jobban elfárad és többet alszik feltevés.

Nasikból evett már túrórudit (csoki nélkül), sajtos kekszet, sajtostallért, pufit, persze csak kóstolás szinten. A natúrjoghurt és a túró már rendszeresen szerepel az étrendjében, általában ezeket gyümölccsel összekeverve kapja. A leveseket imádja, legyen az gombaleves vagy bármi más. Ezekből persze szintén csak kóstolót kap pár kanálkával. Kivéve a húsleves, azt pohárból issza :) Még mindig nem volt olyan étel, ami nem kellett neki, nem válogat (még) :D

Ja! 9100 gramm és 71 centi a kis óriás. Fáj is a karom, pénteken a nyakamban hurcoltam az Árkádban. Többet nem hallgatok senkire, hogy ne vigyük be a babakocsit :D

Az Árkádba azért mentünk, hogy kicseréltessük az alig több mint egy hónapja vásárolt Richter cipellőjét egy számmal nagyobbra, mivel ez egy első lépés cipő, ami úgy mellesleg 11500 ft volt, de menni még nem tud, és már most alig megy fel a lábára. Igen ám, de nem jártunk sikerrel, mert a cég kivonult Mo-ról, nem tudták visszavenni vagy cserélni másra. Azon csodálkozom, hogy nem álltam le vitázni... Pedig azt kellett volna. No mindegy, ha még rámegy majd a lábára, akkor hordja, aztán úgyis eladom. Persze dédi már egyből venni akart neki egy Siestát, de mondtam, hogy szó se lehet róla, majd ha már jár, akkor eljövünk aztán vehet neki felőlem öt párat is, de addig álljon le a cipővásárlással :)

Szerdán Milán a mamához megy, már régen töltöttek együtt több időt, most péntekig ott lesz.

Boti hála Istennek gyógyulgat, én bízom benne, hogy szépen lassan felépül a nagylegény. Sokat gondolunk Rájuk, szorítunk, hogy minden rendben legyen!

 

10 komment

Címkék: milán fejlődés

A bejegyzés trackback címe:

https://milanbaba.blog.hu/api/trackback/id/tr67721262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emőanya · http://istvanok.freeblog.hu 2008.10.19. 17:34:43

Mi még csak 8kg körűl lehetünk. A Túró rudi nálunk is nagy kedvenc, na meg a Milli Mia kekszes túrókrém:)))) A mamázás miatt picit irigyellek:))) nekem a szopi miatt még nincsenek kimenős éjszakáim, sajna átaludtak sem:((( A mászás már gyorsabban megy , mint nekem a menés:))) Mi tapsolunk, viszont nem pápázunk. Szóval úgytünik fej-fej mellett haladnak a fiúk.

Bingi 2008.10.19. 18:02:16

Jujj de szeretnék én is egy puszit Milántól:)
Cipő téren mi sem állunk jól...lehet, hogy bennem a hiba, de vagy alig bírom rátuszkolni a lábára vagy fél perc alatt leesik róla, mert akkora....a hócipőm is tele van már, hogy nem találok vmi jó lábbelit neki.
Túró rudi detto csoki nélkül, Milli krémtúró hegyek, Danonino vajas kalács, házi alma-körte befőtt minden mennyiségben csúszik:D

bakacsimba · http://milanbaba.blog.hu 2008.10.19. 21:19:09

Hát igen Emő, én sokszor nem tudom elkapni, olyan gyorsan kotor :D Előbb-utóbb lesz átaludt éjszaka is :)
Bingi, meglesz a puszi, bár eddig csak nekem osztogatta, de ma Apa is kapott kettőt is :) Én most a Liliputival fogok próbálkozni, bár Dórié kilyukadt, szóval... Ma csináltam körtebefőttet :D

cucka 2008.10.19. 23:25:48

Mi is liliputi cipellőcskét hordunk, egyelőre elégedettek vagyunk vele (bőrcipőt választottunk), pedig szétkaristolja a lakást vele (mondjuk ma az udvari beton nem tett neki jót :S)
Milán már puszikat ad? Hű, de irigykedem... Hunc még nem szokott ilyeneket! :( de már nagyon várom!!! :)))

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2008.10.20. 08:25:09

sajnálom a cipellőt! nekünk is van liliputis, szeretjük, bőr :) nagyon ügyes Milán, de ez nem újdonság :)

Kriszta80 · http://20070907.freeblog.hu/ 2008.10.20. 13:48:08

Kis ügyibogár. Elhiszem,hogy nehéz cipelni.. Jó súlyban van. Zsófinak most a kinder tejszelet a kedvence. Remeg érte szó szerint.

Bingi 2008.10.20. 17:00:33

Csimbikém: már alig várom azt a csókot:) Remélem ízlett Milánnak a befőtt.
A liliputival ez a bajom, hogy olyen vékonynak tűnik a talpa és félek, hogy átázik, felfázik Maja ha pl. lerakom a homokozóba...vagy nem?:))

bakacsimba 2008.10.20. 17:08:30

Bingikém kicsit keményre sikeredett, de megette :D megszívtam a cipővel, kicsi lett. Nem tudom, hogy kintre ez jó-e, igazából én bentre és babakocsiba vettem ezt. Járkálni van ebből másik fajta, ami direkt kintre való. Mondjuk az dupla annyi :D

PandaDorka · http://www.pandababa.freeblog.hu 2008.10.21. 07:44:40

Szerintem, ha bőrt választottatok, nem lesz vele gond, nekem sajnos nem volt ennyi eszem, de legközelebb... Szép súlya van már Milánnak is, öröm cipelni :) Rudi, csoki nélkül nálunk is csúszik ;)

Bingi 2008.10.21. 10:28:48

Elvégre van már foga,, úgyhogy rághat:))
Én pont azt néztem, hogy ha rendelnék akkor M-est, mert azt írta, hogy nem baj, ha egy mérettel nagyobbat vesz az ember...ezek szerint jó volt a tippem.
Na megkukkantom még 1x akkor a cipőkínálatot ottan...:)

Pandus: ott nem mindegyik bőr volt??
süti beállítások módosítása